دوره توجیهی-آموزشی کتاب جدید التالیف "تولید فراورده های لبنی رشته صنایع غذایی"

دوره درس تولید فراورده‌های لبنی رشته صنایع غذایی

به منظور بررسی، تحلیل و روش تدریس درس تولید فراورده‌های لبنی دوره توجیهی ـ آموزشی تأمین مدرس به روش متمرکز از روز دوشنبه  20 دی ماه  لغایت روز پنجشنبه 23 دی ماه در مرکز ضمن خدمت شهید کامیاب در شهر مقدس مشهد با حضور49نفر از فراگیران برگزار شد.

برنامه دوره توجیهی ـ آموزشی کتاب تولید فراورده‌های لبنی رشته صنایع غذایی شاخه فنی و حرفه‌ای

جلسه چهارم

30/17 – 45/15

جلسه سوم

15/15 – 30/13

جلسه دوم

12 – 15/10

جلسه اول

45/9 - 8

 

ارزشیابی پیشرفت تحصیلی

معصومه حقیقت پژوه

فصل اول

دکتر مسعود هماپور

تبین برنامه درسی رشته صنایع غذایی

معصومه حقیقت پژوه

افتتاحیه

دوشنبه

20/10/95

فصل پنجم

دکتر مسعود هماپور

فصل چهارم

دکتر زهرا میرخاور

فصل سوم

دکتر شراره شهبازی

فصل دوم

مهندس رضا فریدنیا

سه شنبه

21/10/95

بازدید

از هنرستان نجمه

بازدید

از هنرستان نجمه

بازدید

از هنرستان نجمه

بازدید

از هنرستان نجمه

چهارشنبه

22/10/95

آزمون

آزمون

جمع بندی

ارزشیابی پیشرفت تحصیلی

 معصومه حقیقت پژوه

پنجشنبه

23/10/95

در این دوره کتاب جدیدالتالیف تولید فراورده‌های لبنی معرفی  و فصلهای کتاب مورد بررسی قرا گرفتند. همچنین مدرسین محترم به تبیین برنامه درسی جدید رشته صنایع غذایی و بررسی و تحلیل کتاب درسیتولید فراورده‌های لبنی و شیوه‌های تدریس این کتاب، مبحث ارزشیابی پیشرفت تحصیلی، همچنین بیان جایگاه کتاب راهنمای هنرآموز و کتاب همراه هنرجو پرداخته، و به سئوالات شرکت کنندگان در رابطه با چگونگی طراحی و تدوین این کتاب‌ها پاسخ دادند.  

در این دوره از هنرستان دخترانه نجمه  بازدید به عمل آمد.این هنرستان تنها هنرستان کشاورزی دخترانه کشور در استان خراسان رضوی است که به دلیل مجهز بودن به خط تولید لبنیات برای بازدید انتخاب شد.