Jump to navigation
راهنمای برنامه درسی صنایع غذایی 1401-1400
راهنمای دروس صنایع غذایی
استاندارد تجهیزات صنایع غذایی
جدول دروس صنایع غذایی
جداول ارزشیابی صنایع غذایی
عناوین پودمان های پایه10
عناوین پودمان های پایه11
عناوین پودمان های پایه12
استاندارد ارزشیابی حرفه رشته صنایع غذایی
استاندارد شایستگی حرفه رشته صنایع غذایی
استاندارد آموزش درس فراوری گیاهان دارویی وخشکبار
استاندارد آموزش درس تولید فراورده های لبنی
استاندارد آموزش درس روغن کشی میوه و دانه های روغنی
استاندارد آموزش درس تولید وبسته بندی فراورده های دام و طیور(گوشتی)
استاندارد آموزش درس تولید کمپوت و کنسرو
استاندارد آموزش درس تولید وبسته بندی فراورده های غلات