ارسال شده توسط مدیر سایت در .
دوره ی آموزشی تامین مدرسی کتاب تازه تالیف پایه یازدهم رشته " صنایع غذایی " با عنوان " بررسی ، تحلیل و روش تدریس پودمان مهارتی «تولید کمپوت و کنسرو » پایه یازدهم و باز آموزی مبانی علمی آن " درحال برگزاری می باشد. این دوره به مدت 32 ساعت در دانشگاه شریعتی و از تاریخ 9/5/96 تا 12/5/96 با حضور 40نفر از هنرآموزان این رشته از سراسر کشور و گروه مولفین و اعضای کمیسیون تخصصی و کارشناس رشته برگزار شد.
دراین دوره هنرآموزان از پژوهشگاه استاندارد (آزمایشگاه های صنایع غذایی بخصوص آزمایشگاه کنسرو و بسته بندی ظروف کنسروی ) ،کارخانه فراورده های غذایی خوش خوراک و خط تولید کنسرو و خطوط تولید کمپوت و کنسرو کارخانه دشت مشکوه بازدید نمودند.
گروه و رشته :
- 1501 مرتبه بازدید
نظر دهید