برگزاری وبینار اشاعه و تبیین برنامه درسی رشته امور زراعی

 

وبینار اشاعه و تبیین برنامه درسی  رشته امور زراعی در زمینه کشاورزی و غذا،  روز سه شنبه 1400/10/28 از ساعت 9 الی 20 :12 با حضور اعضای دبیرخانه کشوری وسرگروه های استانی و هنرآموزان این رشته تشکیل شد.

در این جلسه آقای عابدین آریان پور رئیس گروه کشاورزی و غذا در دفتر تالیف کتنابهای درسی فنی و حرفه ای و کاردانش، در ابتدا فرایند برنامه درسی و تولید محتوا در رشته امور زراعی شامل:  آموزش مبتنی بر شایستگی، آموزش مبتنی بر الگوی کاشت منطقه ای، پیوستگی دروس و واحدهای یادگیری و ارزشیابی مبتنی بر شایستگی را تشریح نمودند.

در ادامه ایشان اقدامات انجام گرفته در ستاد (سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و معاونت متوسطه) برای بهبود آموزش در شرایط کرونایی را، بیان کردند. ایشان با بیان اینکه در آموزش مجازی در رشته های فنی و حرفه ای شایستگی اتفاق نمی افتد. همچنین به یکی از مهمترین اقدامات انجام گرفته که "اصلاح ماده 1 تبصر5 آیین نامه آموزشی متوسطه دوم" است اشاره نمودند؛ که طبق آن آموزش دروس خوشه شایستگی در شاخه فنی و حرفه ای و آموزش استاندارد های مهارتی در شاخه کاردانش اگر به هر دلیلی تا پایان خرداد ماه به اتمام نرسد تا پایان شهریور همان سال فرصت است که به صورت رایگان به هنرجویان آموزش داده شود. در این جلسه هنرآموزان شرکت کننده نیز ضمن اشاره به مشکلات و نواقص برای آموزش پودمان درسهای رشته امور زراعی در شرایط بیماری کوید 19، تجربیات موفق خود در آموزش نیمه حضوری را مطرح و به بحث وگفتگو پرداختند.

نظر دهید

Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.