ارسال شده توسط مدیر سایت در .
خانم معصومه حقیقت پژوه کارشناس برنامهریزی و تألیف رشته صنایع غذایی از حضور فعال و مؤثر 40 درصدی هنرآموزان محترم این رشته در گروه مولفین کتابهای درسی تخصصی پایه دهم، یازدهم و دوازدهم رشته صنایع غذایی با مشارکت تعدادی از اساتید دانشگاه، خبرگان حرفهای و فعالان اقتصادی در زمینه صنایع غذایی از استان تهران، مازندران، خراسان رضوی، مرکزی، قزوین و البرز خبر داد. علاوه بر این، حضور گسترده هنرآموزان محترم از استانهای مختلف در امر اعتباربخشی کتابهای درسی از طریق سامانه اعتبارسنجی کتابهای نونگاشت فراهم شده است و به این ترتیب قبل از چاپ هر کتاب، نظرات هنرآموزان منتخب دریافت و پس از بررسی در شورای تخصصی رشته صنایع غذایی، اصلاحات لازم در نسخه نهایی اعمال میشود.
- 925 مرتبه بازدید
نظر دهید