ارسال شده توسط مدیر سایت در .
دوره آموزش تخصصی اشاعه و تبیین برنامه درسی رشته امور دامی در زمینه کشاورزی و غذا، روز دو شنبه 1400/11/04 از ساعت 13 الی 30 :16 با حضور نماینده معاونت آموزش متوسطه دفتر آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش، اعضای دبیرخانه کشوری رشته امور دامی، سرگروه های استانی و هنرآموزان این رشته بصورت مجازی برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه آقای عابدین آریان پور رئیس گروه کشاورزی و غذا در دفتر تالیف کتابهای درسی فنی و حرفه ای و کاردانش، سیاست های دفتر و کلیاتی در مورد زمینه کشاورزی را ارائه نمودند.
سپس آقای سید ناصر خالقی میران کارشناس رشته امور دامی کارشناس رشته اموردامی در دفتر تالیف کتابهای درسی فنی و حرفه ای و کاردانش ضمن تأکید بر ضرورت و اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای - کشاورزی و اشاره به اسناد بالادستی مربوطه، فرایند برنامه ریزی درسی و تولید محتوا در رشته امور دامی شامل: آموزش مبتنی بر شایستگی، آموزش نیمه تجویزی و مبتنی بر آمایش سرزمین و بوم منطقه، پیوستگی دروس و واحدهای یادگیری و ارزشیابی مبتنی بر شایستگی را تبیین نمودند.
در ادامه ایشان اقدامات انجام گرفته در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و معاونت متوسطه برای بهبود آموزش های کشاورزی – رشته امور دامی در شرایط کرونایی را، توضیح دادند. ایشان مهمترین اقدامات انجام گرفته از جمله "اصلاح تبصره 1 ماده 5 آیین نامه آموزشی دوره دوم متوسطه (روزانه) " و "تولید رمزینه های سریع پاسخ " و "برنامه درسی رشته امور دامی سال تحصیلی 1401-1400" را تشریح نمودند؛ در انتهای این جلسه هنرآموزان شرکت کننده ضمن بیان مشکلات و نواقص برای آموزش بسته های یادگیری رشته امور دامی در شرایط عادی و خاص (بیماری کووید 19)، تجربیات خود را مطرح و به بحث وگفتگو پرداختند.
- 482 مرتبه بازدید
نظر دهید