وبینار اشاعه و تبیین برنامه درسی ترکیبی رشته صنایع غذایی

وبینار اشاعه و تبیین برنامه درسی ترکیبی رشته صنایع غذایی در زمینه کشاورزی و غذا،  روز چهارشنبه 1400/10/29  از ساعت 13 تا 20 : 16 با حضور اعضای دبیرخانه راهبری کشوری، سرگروه‌های استانی و هنرآموزان این رشته، خانم معصومه حقیقت پژوه کارشناس رشته صنایع غذایی، آقای عابدین آریان‌پور رییس گروه کشاورزی، خانم‌ میرخاور و خانم شهبازی از اعضای شورای تخصصی رشته صنایع غذایی برگزار شد.

در این جلسه ابتدا خانم حقیقت پژوه در مورد برنامه درسی ترکیبی در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای توضیحات لازم را ارائه نمودند. سپس برنامه درسی رشته صنایع غذایی را با توجه به عناصر اصلی برنامه درسی در شرایط ویژه همه‌گیری کرونا و با تأکید بر نقش هنرآموزان و خانواده‌ها در فرایند آموزش تشریح کردند. در ادامه این وبینار مجازی برخی از شرکت کنندگان از تجربیات تدریس خود در دو سال گذشته نکاتی را ارایه کردند.

 در بخش دوم جلسه، عنصر ارزشیابی به عنوان بخشی از آموزش توسط خانم حقیقت پژوه و آقای آریان‌پور تشریح گردید و به پرسش‌های شرکت کنندگان در زمینه ارزشیابی مبتنی بر شایستگی پاسخ داده شد. در پایان جلسه نیز بر لزوم فرهنگ‌سازی در ارتباط با تغییر شیوه ارزشیابی تأکید گردید.

 

نظر دهید

Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.