دوره توجیهی آموزشی دروس کارگاهی پایه دوازدهم رشته صنایع غذایی امروز آغاز شد

دوره توجیهی آموزشی دروس کارگاهی پایه دوازدهم رشته صنایع غذایی از روز 97/6/20 الی 97/6/23 در دانشگاه شهید رجایی تهران برگزار می گردد. در روز اول این دوره11هنرآموز از استانهای اردبیل,آذربایجان‌شرقی, آذربایجان غربی, اصفهان, لرستان, قزوین, یزد ,گلستان و خوزستان شرکت کردند . آقای مهندس رضا فریدنیاعضو کمیسیون صنایع غذایی به همراه خانم معصومه حقیقت پژوه کارشناس رشته و آقای مهندس بهروز شهناسی و مهندس محسن کشمیری  دو تن از مولفین کتاب روغن کشی میوه و دانه های روغنی نیز حضور داشتند و محتوای کتاب را توضیح و به پرسش های هنرآموزان پاسخ دادند.

 

نظر دهید

Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.