مشارکت هنرآموزان و مولفین استانی در تالیف کتاب‌های درسی تخصصی رشته صنایع غذایی

خانم معصومه حقیقت پژوه کارشناس برنامه‌ریزی و تألیف رشته صنایع غذایی از حضور فعال و مؤثر 40 درصدی هنرآموزان محترم این رشته در گروه مولفین کتاب‌های درسی تخصصی پایه دهم، یازدهم و دوازدهم رشته صنایع غذایی با مشارکت تعدادی از اساتید دانشگاه‌، خبرگان حرفه‌ای و فعالان اقتصادی در زمینه صنایع  غذایی از استان‌ تهران، مازندران، خراسان رضوی، مرکزی، قزوین و البرز خبر داد. علاوه بر این، حضور گسترده هنرآموزان محترم از استان‌های مختلف در امر اعتباربخشی کتاب‌های درسی از طریق سامانه اعتبارسنجی کتاب‌های نونگاشت فراهم شده است و به این ترتیب قبل از چاپ هر کتاب، نظرات هنرآموزان منتخب دریافت و پس از بررسی در شورای تخصصی رشته صنایع غذایی، اصلاحات لازم در نسخه نهایی اعمال می‌شود.  

 
   

 

کلیدواژه: 

نظر دهید

Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.