برگزاری کمیته برنامه ریزی درسی صنایع غذایی دوره کاردانی فنی و حرفه ای در آذربایجان غربی

نشست تخصصی کمیته برنامه ریزی درسی صنایع غذایی دوره کاردانی فنی و حرفه ای از روز شنبه 22  الی 24  دی ماه در استان اذربایجان غربی با حضور خانم معصومه حقیقت پژوه کارشناس صنایع غذایی دفترتالیف کتاب های درسی فنی و حرفه ای و کاردانش  ،خانم دکتر میرخاور و آقای دکتر هما پور از اعضای کمیسیون رشته صنایع غذایی برگزار گردید.

کلیدواژه: 

نظر دهید

Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.