ارسال شده توسط مدیر سایت در .
خانم معصومه حقیقت پژوه کارشناس برنامهریزی و تألیف رشته صنایع غذایی روز دوشنبه 97/9/12 از هنرستان دخترانه آیت الله خامنهای و هنرستان دخترانه تقوای استان البرز دیدن کردند. ایشان در جمع مسئولین و هنرآموزان رشته صنایع غذایی ضمن بررسی نحوه ارزشیابی دروس مهارتی تاکید کردند: احراز شایستگیهای فنی و غیرفنی هر پودمان برای هنرجویان با جمعآوری شواهد و مدارک لازم توسط هنرآموز مربوطه صورت میگیرد و در سامانه سناد در سوابق تحصیلی هنرجویان ثبت میشود و نیازی به ارایه اوراق امتحان کتبی صرفاً مبتنی بر دانش به عنوان مستندات ارزشیابی نیست.
گروه و رشته :
- 902 مرتبه بازدید
نظر دهید